Zagorja

Zagorja

Vinarija, restoran & pansion Vuglec Breg

Škarićevo 151
49000 Krapina
049/345-015
Ova e-mail adresa je zaštićena od spambota. Potrebno je omogućiti JavaScript da je vidite.
www.vuglec-breg.hr

Imanje Vuglec Breg nalazi se na pola puta između termalnog središta - Krapinskih Toplica i grada Krapine. Nekadašnji tipičan zagorski zaseok, danas je obnovljeno „turističko selo“ s originalnim zagorskim kućama, restoranom, vinogradom i vinskim podrumom, koje se prostire na preko 12 hektara. Restoran je treću godinu zaredom dobitnik priznanja Michelin Bib Gourmand.
Restoran uređen u zagorskom stilu, uz otvoreni kamin i terasu pod slamnatim krovom, mjesto je za vrhunski gastronomski doživljaj. Zagorski specijaliteti, kao što su purica i raca s mlincima, štrukli, kukuruzna zljevka, te razne vrste domaćeg kruha ovdje se pripremaju prema originalnim recepturama. Uz jela pripremljena na tradicionalan način sljubljuju se najkvalitetnija vina i pjenušci proizvedeni iz vlastite vinarije.

Tradicijski specijaliteti kuće:
• purica i patka iz krušne peći s mlincima
• teleća koljenica iz krušne peći s pečenim krumpirom i povrćem
• svinjska pisanica punjena suhim šljivama

U objektu se nude i vegetarijanska, veganska i jela bez glutena.

Restoran

Radno vrijeme: pon - ned 07:00 - 22:00

Poželjna rezervacija i najava većih grupa.

Pušenje dozvoljeno na terasi.

Kapacitet

Unutra - 80 osoba

Terasa - 110 osoba

WiFi Dostupan
Parkiralište za osobne automobile nalazi se 20 m od objekta
Parkiralište za turističke autobuse nalazi se 20 m od objekta
Ljubimci Ljubimci imaju slobodan ulaz
Plaćanje
GotovinaMaestro
Smještaj

50 ležajeva u 16 dvokrevetnih soba i 3 apartmana

Dodatna ponuda:
"Vuglec Breg" idealno je mjesto za održavanje seminara, prezentacija, radionica i svih drugih poslovnih evenata. Konferencijska dvorana kapaciteta 50 osoba, klimatizirana je i opremljena svim tehničkim pomagalima potrebnim za kvalitetan rad. Ovdje se mogu organizirati različiti oblici „team building“ aktivnosti, koje se prilagođuju potrebama i zahtjevima gosta. 

Okolica

Na južnim padinama smješten je vinograd s približno 16 000 trsova, kojim možete šetati i uživati, ali i sudjelovati u berbama grožđa. U vinskom podrumu njeguju se i odležavaju vrhunska vina i pjenušci, a mogu se i degustirati.
Na „Vuglec Bregu“ se nude razni sadržaji za sport, rekreaciju i zabavu. Velik broj uređenih staza i puteva omogućuje šetnje ili duža zanimljiva pješačenja, kao i vožnju brdskim biciklima. Dva sportska terena sa umjetnom travom i rasvjetom namijenjeni su za tenis, mali nogomet, badminton, odbojku ili poligon za team building aktivnosti. Malo uređeno dječje igralište sa ljuljačkama i toboganima, kao i pony konji razveselit će najmlađe goste. 

Turistička zajednica Krapinsko-zagorske županije
Turistička zajednica Krapinsko-zagorske županije
Magistratska 3
49000 Krapina
+385 (0)49 233-653
Ova e-mail adresa je zaštićena od spambota. Potrebno je omogućiti JavaScript da je vidite.
www.visitzagorje.hr