Hotel Picok - Restoran Đurđevačka iža

Trg sv. Jurja 9
48350 Đurđevac
048/672-200
Ova e-mail adresa je zaštićena od spambota. Potrebno je omogućiti JavaScript da je vidite.
www.hotel-picok.hr

Stari podravski štih pomiješan s modernim pristupom i kvalitetom oduševit će i najzahtjevnije goste hotela Picok. Na prvi pogled osvojit će Vas ‘’Đurđevečka iža’’ uređena u tradicionalnom podravskom stilu s mnogo detalja i predmeta koji podsjećaju na nekadašnje stare đurđevačke i podravske kuće. Posjetitelji mogu ‘’okusiti’’ povijest kroz niz osmišljenih jelovnika, pa se tako veliki dio gastronomske ponude temelji na starim receptima podravskih domaćica.  

Tradicijski specijaliteti kuće:
• đurđevački odrezak
• pureća prsa na podravski
• som pržen u kukuruznom brašnu

Restoran

Radno vrijeme:   06:00 - 23:00

Poželjna rezervacija i najava većih grupa.

Pušenje dozvoljeno na terasi.

Kapacitet

Unutra - 110 osoba

Terasa - 40 osoba

WiFi Dostupan
Parkiralište za osobne automobile nalazi se 20 m od objekta
Parkiralište za turističke autobuse nalazi se 20 m od objekta
Ljubimci Ljubimci imaju slobodan ulaz
Plaćanje
GotovinaMaestro
Smještaj

200 kreveta

Kongresna dvorana veličinom odgovara organizaciji evenata do 250 osoba. Druga dvorana može primiti do 100 osoba, a posebno uređena „Lovačka soba“ idealna je za manje grupe do 30 osoba.

Hotel je idealan za pripreme sportaša. Raspolaže profesionalno opremljenom teretanom, manjim dvoranama za borilačke sportove, a u neposrednoj blizini hotela nalazi se nogometni teren, tenis tereni i velika sportska dvorana.

Wellness hotela Picok jedinstvena oaza mira i relaksacije usred Podravine, nudi Vam bijeg od svakodnevnog stresnog i užurbanog života. 

Okolica
Đurđevački kraj osobito se ističe kulturnim sadržajima i nedirnutom prirodom poput prirodnog rezervata Đurđevački peski, ujedno nazvani "Hrvatska Sahara". U blizini hotela su i izletišta smještena na samoj rijeci Dravi gdje se za goste mogu pripremiti razna sportska natjecanja, team building i slični događaji s kompletnom gastro ponudom.
Rijeka Drava ponuda je koju izdvajamo iz raznovrsnih aranžmana pripremljenih za goste hotela Picok u Đurđevcu, a posebno stari pritok rijeke Drave, rijetko mjesto potpunog mira i tišine u nedirnutome dijelu svijeta, koji svakom gostu pruža neopisiv osjećaj spokoja i oduševljenja.
Za ljubitelje aktivnog odmora, u blizini hotela je trim staza i brojne biciklističke staze, a Bilodravska ruta među najpoznatijim je cikloputovima u Europi.
Turistička zajednica Koprivničko-križevačke županije
Turistička zajednica Koprivničko-križevačke županije
Nemčićeva 5
48000 Koprivnica
+385(0)48 624 408, 624 407
Ova e-mail adresa je zaštićena od spambota. Potrebno je omogućiti JavaScript da je vidite.
www.tz-koprivnicko-krizevacka.hr