Hotel Zvonimir

Kralja Zvonimira 28
53220 Otočac
053/773-135
Ova e-mail adresa je zaštićena od spambota. Potrebno je omogućiti JavaScript da je vidite.
www.hotel-zvonimir.hr

Hotel Zvonimir*** smješten je u samom centru grada Otočca. Osim kvalitetnog smještaja u svojoj ponudi ima tradicionalna lička jela spremljena od domaćih namirnica i po starim recepturama.
Restoran sa 350 sjedećih mjesta, kongresna sala i ostali prateći objekti pružaju mogućnost za ugodna obiteljska te poslovna druženja uz gastronomsku ponudu koja se sastoji od autohtonih ličkih specijaliteta i svih ostalih jela po narudžbi.
Mjesto Otočac smjestilo se na pitomoj i čistoj rijeci Gackoj usred Like, okruženo planinama Velebitom i Malom Kapelom, usred netaknute prirode. Sam grad Otočac ime duguje svojoj lokaciji, naime, nastao je na malom riječnom otoku usred Gacke, što mu je donijelo i atribut nikad pokorenog grada te epitet da je Venecija u malom budući da su kuće nekoć stajale na stupovima iznad rijeke. Danas Otočac mami posjetitelje svojom bogatom poviješću i rajskom okolinom - u neposrednoj blizini grada nalazi se Sinac s mlinicama na izvorima Gacke gdje se može vidjeti kako se melje žito, nedaleko je i utočište za medvjediće Kuterevo idealno za pravi obiteljski izlet, a za one željne ribolova Otočac i njegova okolina pružaju idealne uvjete za usavršavanje ribičkih vještina. Za uživanje u Otočcu i njegovoj okolini dovoljno je krenuti u šetnju ili vožnju biciklom po uređenim stazama i prepustiti se mirisima i vizurama predivnog krajolika gdje se susreću pitomo polje i visoke i ozbiljne planine, koje će svakog posjetitelja ostaviti bez daha svojom ljepotom.

Tradicijski specijaliteti kuće:
• gacka pastrva s blitvom
• gulaš od divljači s palentom
• svinjski file prekriven slaninom, porilukom, gljivama i sirom s krumpirićima
• juneći biftek u umaku od crnog vina i slanine s kroketima

U objektu se nude i vegetarijanska jela.

Restoran

Radno vrijeme:  pon - ned    6:00 - 23:00 

Poželjna rezervacija i najava većih grupa.

Pušenje dozvoljeno na terasi.

Kapacitet

Unutra - 250 osoba

Terasa - 30 osoba

WiFi Dostupan
Parkiralište za osobne automobile nalazi se 20 m od objekta
Parkiralište za turističke autobuse nalazi se 20 m od objekta
Ljubimci Ljubimci imaju slobodan ulaz
Plaćanje
GotovinaMaestro
Smještaj

Hotel *** - 50 osoba - 25 soba

Okolica

U neposrednoj blizini grada nalazi se Sinac s mlinicama na izvorima Gacke gdje posjetitelji mogu vidjeti kako se melje žito. Nedaleko je i utočište za medvjediće Kuterevo idealno za pravi obiteljski izlet. Za one željne ribolova Otočac i njegova okolina pružaju idealne uvjete za usavršavanje ribičkih vještina, dok oni željni rekreacije mogu krenuti u šetnju ili vožnju biciklom po uređenim stazama i prepustiti se mirisima i vizurama predivnog krajolika gdje se susreću pitomo polje i visoke planine.

Turistička zajednica Ličko-senjske županije
Turistička zajednica Ličko-senjske županije
Budačka 12
53000 Gospić
+385(0)53 574 687
Ova e-mail adresa je zaštićena od spambota. Potrebno je omogućiti JavaScript da je vidite.
www.visit-lika.com